Ο Δημήτρης Γουλιέλμος εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία στην αναμέτρηση του Άρη με το Λαύριο για την πρώτη αγωνιστική της Basket League στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.
Με το ζήτημα της μοιρασιάς των χρημάτων του τηλεοπτικού συμβολαίου της ΕΡΤ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη σημερινή συνεδρίασε, αποφασίστηκε το ζήτημα της διαιτησίας να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.
Ο Άρης σκοπεύει να καταθέσει τα παράπονά του στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ, προσκομίζοντας μάλιστα και dvd προς απόδειξη των ισχυρισμών τους.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.