Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Αγρίνιο.
Ο Δώνης άφησε εκτός τον Σωκράτη Διούδη, τον Φάνη Μαυρομμάτη, τους Κουλιμπαλί – Ινσούα, τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τους τραυματίες Μουνιέ, Κολοβέτσιο, Μπουζούκη, Κάτσε.
Οι εν λόγω αλλαγές έγιναν στο πλαίσιο της συντήρησης που θέλει να κάνει ο Δώνης, ενόψει του ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.