Η Ελλάδα ξαναγίνεται επενδυτικός προορισμός λέει ο επικεφαλής της JP Morgan
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τον -ελληνικής καταγωγής- επικεφαλής της μεγαλύτερης τράπεζας των ΗΠΑ, για την ανάκαμψη και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Συνάντηση με τον Jamie Dimon, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της JP Morgan Chase, είχε νωρίς το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον -ελληνικής καταγωγής- επικεφαλής της μεγαλύτερης τράπεζας των ΗΠΑ, για την ανάκαμψη και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Dimon τόνισε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι είναι πολύ σημαντικό ότι η Ελλάδα έχει ανακτήσει την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη, γίνεται και πάλι επενδυτικός προορισμός και ότι πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να στηριχθεί περαιτέρω αυτή η προσπάθεια.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας