Ο Άρης έχει επενδύσει φέτος στο λάτιν στοιχείο και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.
Είναι ενδεικτικό ότι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος προγραμματίζει ταξίδι στην Αργεντινή, προκειμένου να έχει επαφές με ομάδες και να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές ενόψει του Ιανουαρίου.
Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να παραμείνει στην χώρα της Λατινικής Αμερικής για μια εβδομάδα περίπου, ενώ θα έχει συνάντηση και με τους ανθρώπους της Μπόκα Τζούνιορς (από την οποία οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκτήσει, ήδη, με την μορφή δανεισμού τον Κολάσο).
Μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη θα ενημερώσει τους Πάκο Ερέρα, Θόδωρο Καρυπίδη και θα ληφθούν αποφάσεις.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)