Μία μέρα μέρα πριν από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την Μπέτις στο Καραϊσκάκη (20/9, 22:00) ανέκυψε απρόοπτο πρόβλημα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο αυριανό ματς είναι αμφίβολη.
Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε πάντως τον Νορβηγό στην αποστολή (20αδα) και η απόφαση θα ληφθεί ανήμερα του αγώνα.
Ο παίκτης από την πλευρά του εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει την ίωση και θα δώσει το παρών κόντρα στη Μπέτις.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.