Την επιστροφή του στους προπονητικούς πάγκους προανήγγειλε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου σε συνέντευξή του στον ισπανικό σταθμό «TVE» τόνισε πως σύντομα θα επιστρέψει στην καθημερινότητα ενός προπονητή, καθώς όπως ο ίδιος είπε είναι μέρος της ζωής του.
« Σίγουρα, σύντομα θα επιστρέψω, διότι είναι αυτό που μου αρέσει και αποτελεί κομμάτι της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 46χρονος προπονητής.
Ο Ζιντάν παραμένει χωρίς δουλειά από τον περασμένο Ιούνιο όταν και παραιτήθηκε αιφνιδίως από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Πρόσφατες φήμες τον έχουν συνδέσει με την παραπαίουσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η καρέκλα του Ζοζέ Μουρίνιο «τρίζει» επικίνδυνα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.