Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ανάλυση των αντιπάλων της ομάδας του και θεωρεί ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της προετοιμασίας ενός παιχνιδιού.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει στην Αγγλία για να παρακολουθήσει το ματς της Μπέρνλι με την Γουότφορντ, όπως σας ενημέρωσε χθες to10.gr ώστε να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους Άγγλους.
Ο Μαρτίνς αποφάσισε να πάει στο Νησί για να δει από κοντά το ματς της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι εν συνεχεία θ’ αναλύσεις στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της αγγλικής ομάδας.
Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνς είχε μεταβεί και στην Ελβετία πριν από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη και είχε παρακολουθήσει παιχνίδι της ελβετικής ομάδας για το πρωτάθλημα.
Με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα, η Ράγιο Βαγιεκάνο πέρασε στους «8» του Conference, παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαμσουνπόρ στην Ισπανία. Προκρίσεις και για Στρασμπούρ, Σαχτάρ και Άλκμααρ
Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League– Ποιον θα βρει στα ημιτελικά αν περάσει, ποιο το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης
Εύκολα και απλά η Πόρτο νίκησε 2-0 την Στουτγκάρδη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 77’, ενώ η Αστον Βίλα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα δυο γκολ επί της Λιλ.