Με τα ερυθρόλευκα κόντρα στη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός [Εικόνα]
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ελβετία κόντρα στη Λουκέρνη για το δεύτερο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, όπου και θα αγωνιστεί με τα κλασικά ερυθρόλευκα
Ο Ολυμπιακός μια εβδομάδα νωρίτερα, διέλυσε τη Λουκέρνη με 4-0 στο πρώτο ματς για τα παιχνίδια του 3ουπροκριματικού γύρου του Europa League, φορώντας τα ερυθρόλευκα, μπροστά στο κοινό του στο Γ. Καραϊσκάκης.
Τώρα στην έδρα των Ελβετών θα φορέσει και πάλι την ίδια εμφάνιση, για το… γούρι. Έτσι λοιπόν με την εντός έδρας ερυθρόλευκη εμφάνιση θα αγωνιστεί στην Swissporarena για αν επικυρώσει το εισιτήριο για τα playoffs της διοργάνωσης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).