1. Ζεστάνετε σε ένα μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος. 2. Όταν λιώσει η κουβερτούρα, βγάλτε το μίγμα από τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. 3. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. 4. Αφήστε το για 5′ στο ψυγείο ώστε να κρυώσει και να πήξει. 5. Προσθέστε στο μίγμα τις λιωμένες μπανάνες και ανακατέψτε. 6. Μοιράστε τη μισή μους και τα μπισκότα σε μπολ. 7. Τελειώστε με την υπόλοιπη μους, και αν θέλετε γαρνίρετε με κομμένες μπανάνες ή τσιπς σοκολάτας.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.