Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ έδωσαν το όνομα για να πάρουν το χρέος
Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις
Νέες βολές κατά των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Καμμένος υποστηρίζοντας για μία ακόμη φορά ότι στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας έριξαν στο τραπέζι την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών αλλά τελικά δεν προχώρησε. Μάλιστα αποκάλυψε πως βουλευτής των ΑΝΕΛ προέτρεψε τους υπόλοιπους βουλευτές στην ΚΟ να ψηφίσουν τη συμφωνία γιατί – όπως είπε – «μας δίνουν το χρέος».
Σημείωσε ακόμη, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις ενώ όπως είπε από τη στιγμή που η ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν εξουσιοδότησε τον αρμόδιο υπουργό να υπογράψει, η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι άκυρη. Εκτίμησε ακόμη πως με τη συμφωνία υπάρχει ο κίνδυνος να ανοίξει θέμα αλλαγής συνόρων.
Αναφερόμενος στο tweet του Πάνου Καμμένου (Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης) λίγα λεπτά μετά το ναι του Δ. Καμμένου στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αν έχει αποδείξεις για αυτά που τον κατηγορεί να τις φέρει. «Να αφήσουμε υπονοούμενα. Ο υπαινιγμός του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τη ΝΔ και δεν έχει καμία βάση» είπε.
Ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη ΝΔ. «Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, είμαι ανεξάρτητος».
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442