Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός παραμονή του 5ου και τελευταίου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Α1.
Οι «ερυθρόλευκοι» προειδοποιούν πως στο πρώτο παραβατικό περιστατικό που θα συμβεί, θα αποχωρήσουν από το γήπεδο. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Είναι ξεκάθαρο το κλίμα εκφοβισμού που ‘καλλιεργεί’ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες στοχοποιώντας διαιτητές, δημοσιογράφους και παίκτες.
Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ και στο πρώτο παραβατικό περιστατικό θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο».
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το Καλλιμάρμαρο και την ανακαίνισή του με χρυσή χορηγία της Capital Maritime & Trading Corp. και του προέδρου της, Ευάγγελου Μαρινάκη. Η ανακοίνωση στο σάιτ της ΕΟΕ.