Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία – Έπεσαν ξανά οι servers της ΑΑΔΕ
Με την ανάδειξη 1.000 νικητών, καθώς και 1.000 επιλαχόντων ολοκληρώθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Απριλίου, τα αποτελέσματα της οποίας οι φορολογούμενοι δεν μπορούν να τα δουν
Ολοκληρώθηκε η 16η δημόσια κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητς Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με βάση τις συναλλαγές των φορολογούμενων του μηνός Απριλίου με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της νέας φορολοταρίας μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ (aade.gr) στο διαδίκτυο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXISnet.
Υπερφορτώθηκε (ξανά) το σύστημα
Για μια ακόμα φορά, το σύστημα της ΑΑΔΕ δεν άντεξε την αυξημένη επισκεψιμότητα, με αποτέλεσμα να «πέσει» και να μην μπορεί να δει κανείς αν έχει κερδίσει ή όχι.
Δείτε το χαρακτηριστικό μήνυμα στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής:
Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς της κλήρωσης του Απριλίου 2018
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.