Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική.
Ο Β’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και οικονομικός επόπτης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Νίκος Κογιουμτσής, δήλωσε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Δευτέρα στην Αττική, ενώ κάποιοι εμπορικοί σύλλογοι στην περιφέρεια αποφάσισαν το κλείσιμο των καταστημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία για τα φαρμακεία της Αττικής. Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας