Φώτσης: Παίρνει το όνομά του το Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων
Ιδιαίτερη τιμή στον Αντώνη Φώτση από τον Δήμο Ζωγράφου, καθώς το Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων θα μετονομαστεί σε «Αντώνης Φώτσης»
Το Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων θα μετονομαστεί σε «Αντώνης Φώτσης», με τον Δήμο Ζωγράφου να τιμάει με αυτό τον τρόπο τον «Μπάτμαν». Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Κλειστό Γυμναστήριο θα πάρει το όνομα του Φώτση, ο οποίος αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στον Ηλυσιακό.
Η εκδήλωση για τη μετονομασία θα θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου και στον φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί, θα συμμετάσχουν και μέλη της Εθνικής Ελλάδας του 2005, του 2006 και του 2009.
Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση του Δήμου:
«Σας προσκαλούμε το Σάββατο 9 Ιουνίου, στις 16:00, στην επίσημη τελετή μετονομασίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιλισίων σε Δημοτικό Γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης» (Ταξίλου 42, Ιλίσια). Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ. Θα συμμετάσχουν παίκτες που υπήρξαν μέλη της Εθνικής Ομάδας του 2005, 2006 και 2009, καθώς και συμπαίκτες του Αντώνη Φώτση από τον Ηλυσιακό.
Η Δήμαρχος
Τίνα Καφατσάκη».

- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στην ενδέκατη θέση της UEFA παρέμεινε η Ελλάδα
- Πότε είναι η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία
- Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3: Ο Τζόλης κράτησε ζωντανούς τους Βέλγους για πρόκριση! (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Γουλβς – Άρσεναλ 2-2: Γκέλα στο 90+4′ για τους Κανονιέρηδες
- Μίλαν – Κόμο 1-1: Ισοπαλία στο Σαν Σίρο και στο -7 από την κορυφή οι Ροσονέρι
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν 0-2: Το μοιραίο τρίλεπτο (60′- 63′), κόστισε την ήττα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-fthdgrl-11855082-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442