«Περίπατο» έκανε η ομάδα των Σέλτικς στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών με αντίπαλο τους Καβαλίερς καθώς επιβλήθηκε με 108-83 καταφέρνοντας να εξουδετερώσει το βαρύ «πυροβολικό», δηλαδή τον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος έμεινε στους 15 πόντους.
Οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ από την αρχή του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε η ομάδα. Κορυφαίος για την ομάδα των Σέλτικς ήταν ο Μπράουν που σημείωσε 23 πόντους ενώ ακολούθησε ο Μόρις με 21 πόντους και 3 στα 4 τρίποντα.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς στα 36 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε μόλις 15 πόντους καθώς οι Σέλτικς είχαν προσαρμόσει την άμυνά τους πάνω του. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης στην έδρα των Καβαλίερες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ξανά σπουδαίος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Δείτε τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο εξαιρετικός αθλητής του Ολυμπιακού.