Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό του πριν καν αγωνιστεί απόψε με τη Ντιναμό στη Μόσχα (έχασε η Μπαρτσελονέτα από την Μπρέσια), όμως αυτό δεν απέτρεψε τον πρωταθλητή Ελλάδας από το να επιβληθεί των Ρώσων με 13-9 και να κατακτήσει την ενδέκατη νίκη σε 13 αγώνες στο Champions League.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-5, 1-4
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-0, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, ισοφάρισαν με τους Ομπράντοβιτς, Μυλωνάκη και Δελακά, όμως η Ντιναμό προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-4 βρίσκοντας τις λύσεις. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στον Ολυμπιακό, που κυριάρχησε απόλυτα, έσφιξε την άμυνά του και με επιμέρους σκορ 9-4 έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Για τους Ρώσους σκόραραν οι, Λάζαρεβ 2, Ράντζεν 2, Χόλοντ 2, Μπιτσκόβ 1, Λατίποβ 1, Σούμποτιτς 1 και για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου οι, Ομπράντοβιτς 3, Γενηδουνιάς 3, Γούνας 2, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1.
Για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ ομίλου (9 Μαΐου) θα παίξουν Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ντιναμό Μόσχας, Μπρέσια – Ανόβερο και Όρβοσι – Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.