Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το management της εξουσίας

Το management της εξουσίας

Τα λάθη του προέδρου Τσίπρα θέλω να επισημάνω σήμερα - είναι κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό, αλλά με συγκρατούσε  το γεγονός ότι είναι νέος στην  πολιτική και ακόμη νεότερος στη διακυβέρνηση της χώρας.

Τα λάθη του προέδρου Τσίπρα θέλω να επισημάνω σήμερα – είναι κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό, αλλά με συγκρατούσε  το γεγονός ότι είναι νέος στην  πολιτική και ακόμη νεότερος στη διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά έπειτα από τρία χρόνια και κάτι μήνες παραμονής στην εξουσία, δεν του δίνω πλέον κανένα άλλοθι για το γεγονός ότι παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις στο management  του ανθρώπινου δυναμικού της κυβερνησής του. Ελλείψεις οι οποίες αποβαίνουν εις βάρος της λειτουργίας της, της αποτελεσματικότητάς της και των ικανοτήτων της στη διαχείριση των κρίσεων.

Θα αποδείξω δε ό,τι υποστηρίζω διά παραδείγματος σοβαρού, χθεσινού:   μου έχει, ας πούμε, εδώ και δυόμισι χρόνια υπουργό Οικονομικών εκείνον τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος έχει κάνει κάτι σπουδές περί τα οικονομικά στην Οξφόρδη, και σιγά το πράγμα θα επισημάνω. Και έχει και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών τον άλλο, τον Χουλιαράκη, ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά στο Γουόρικ, ένα πανεπιστήμιο της … πλάκας (πλάκα κάνω!), και δεν αξιοποιεί μεγάλους φωστήρες της οικονομικής επιστήμης που κινούνται γύρω του, στο περιβάλλον του!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024