Η αλήθεια είναι πως η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί και ιδανικά για τον Κώστα Μήτρογλου. Για την ακρίβεια τα όσα βίωσε ο διεθνής στράικερ της Μαρσέιγ, στην πρώτη του σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, ήταν πρωτόγνωρα από πλευράς κριτικής και αμφισβήτησης. Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ του γαλλικού Τύπου για τον Έλληνα επιθετικό εύκολα μπορείς να αναρωτηθείς, αν ο Μήτρογλου είναι ο χειρότερες παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα της Ολιμπίκ.
Τα «φαρμακερά βέλη» που δέχθηκε ο διεθνής στράικερ ήταν πολλά αλλά φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα το κλίμα αλλάζει. Ο Μήτρογλου βρίσκει δίχτυα, είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και ο κόσμος στις εξέδρες του Βελοντρόμ έχει να προσφέρει ένα χειροκρότημα στον 30χρονο επιθετικό. Ο στράικερ της Μαρσέιγ σκόραρε στο ματς με την Λιόν αλλά το γκολ που πέτυχε δεν ήταν αρκετό για ν’ αποφύγει η ομάδα του την ήττα. Ήταν όμως αρκετό για να προσφέρει πόντους αυτοπεποίθησης στον διεθνή φορ, ο οποίος δείχνει το τελευταίο διάστημα αναγεννημένος.
Όπως προαναφέραμε ο Μήτρογλου έχει ακούσει τα…εξ αμάξης από τον γαλλικό Τύπο και όχι μόνο. Πριν από δύο μήνες όλοι θεωρούσαν βέβαιο πως δεν πρόκειται να μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Μασσαλίας. Φαίνεται όμως, έστω και στο φινάλε της σεζόν πως ο έμπειρος στράικερ γυρίζει το κλίμα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Τύπος στην Γαλλία αντιμετώπισε εχθρικά τον Έλληνα φορ και το χειρότερο είναι πως κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξέλιξη για τον λόγο που υπήρξε αυτή η αντιμετώπιση.
Τώρα όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο παραμονής του Μήτρογλου στην ομάδα της Μασσαλίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής επιθετικός φαίνεται ότι σκοράρει στις…καθυστερήσεις και πλέον είναι έτοιμος να διεκδικήσει αυτό που αξίζει βάσει ικανοτήτων. Την παρουσία του στο ρόστερ της Μαρσέιγ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε Άρης Betsson που επικράτησε άνετα με 78-55 της Καρδίτσας και πλέον έχει κάθε λόγο να «κοιτάει» την πρώτη 4άδα της Basket League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας