Αποθέωση για τον Μέσι από τα διεθνή ΜΜΕ και τον… Κόντε
Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι πλέκουν τα διεθνή ΜΜΕ, μετά από ακόμα μία «εξωγήινη» εμφάνιση του Αργεντινού σουπερσταρ στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Τσέλσι, όπου σημείωσε δυο γκολ και μοίρασε και μια ασίστ.
Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι πλέκουν τα διεθνή ΜΜΕ, μετά από ακόμα μία
«εξωγήινη» εμφάνιση του Αργεντινού σουπερσταρ στην πρόκριση της
Μπαρτσελόνα επί της Τσέλσι, όπου σημείωσε δυο γκολ και μοίρασε και μια ασίστ.
H «Daily Mail» στέκεται στις δηλώσεις του προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε: «Πρόκειται για έναν απίστευτο παίκτη, τον καλύτερο στον κόσμο. Μιλάμε για τον παίκτη ο οποίος μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα σε όποια ομάδα κι αν παίζει. Ένας τέτοιος παίκτης εμφανίζεται μία φορά στα 50 χρόνια».
«Στο 63ο λεπτό, ο Αργεντίνος ολοκλήρωσε μια εξαιρετική αντεπίθεση, επιταχύνοντας μπροστά από την άμυνα της Τσέλσι στα αριστερά της περιοχής και εξαπολύοντας ένα ακόμα συρτό σουτ ανάμεσα από τα πόδια του ‘άμοιρου’ τερματοφύλακα της Τσέλσι», έγραψαν οι «The New York Times».
Διθυραμβικά σχόλια για τον Μέσι και από το «BBC»: «Ο Λιονέλ Μέσι δίνει την αίσθηση πως κάνει κάποιο ρεκόρ κάθε φορά που αγωνίζεται».
Η ισπανική «Marca», φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ Μαδρίτης, υποκλίθηκε στην ποιότητα της Μπαρτσελόνα σχολιάζοντας πως: «Φέτος δεν υπήρξε ανάγκη για δραματική ανατροπή στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, καθώς η Μπαρτσελόνα έκλεισε εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, με μία άνετη επικράτηση επί της Τσέλσι με 3-0», αναφερόμενη στο περυσινό 6-1 επί της Παρί Σ.Ζ. στην ίδια φάση του θεσμού.
«Η Μπαρτσελόνα σκόραρε όποτε ήθελε, με την ποιότητά της να παραβιάζει δύο φορές την άμυνα της Τσέλσι μέσα στα πρώτα 20 λεπτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική «Sun».
Tέλος, ο «Guardian» επικεντρώθηκε στην εμφάνιση των «μπλε του Λονδίνου»: «H Τσέλσι δέχθηκε μια επίπονη υπενθύμιση της πτωτικής της κατάστασης στον θεσμό».
in.gr
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


















































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442