Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Πάνος Γιαννάκαινας
Ένας ακόμη δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σήμερα. Ο λόγος για τον Πάνο Γιαννάκαινα, που άφησε την Τετάρτη την τελευταία του πνοή.
Ένας ακόμη δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σήμερα. Ο λόγος για τον Πάνο Γιαννάκαινα, που άφησε την Τετάρτη την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών.
Η είδηση του θανάτου του Πάνου Γιαννάκαινα έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα dealnews, όπου εργαζόταν.
«Δημοσιογράφος, συγγραφέας, πατέρας, σύζυγος, μα πάνω απ’ όλα φίλος ο Πάνος. Δίπλα στους νεότερους συναδέλφους, με τις συμβουλές του, τις παρατηρήσεις του, τα αστεία του. Χαμογελαστός και ευδιάθετος πάντα παρακινούσε να γίνουμε καλύτεροι για τους αναγνώστες, για τους συναδέλφους, για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δυστυχώς εδώ και λίγες ώρες ο Πάνος δεν είναι πια κοντά μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των συναδέλφων του.
in.gr
- Η Amazon θέλει να αγοράσει δορυφορική εταιρεία για να ανταγωνιστεί το Starlink
- Γιάννης Αποστολάκης: Τι περίεργο πράμα που ήταν αυτός ο άνθρωπος
- Ακρίβεια: Κατά 50 ευρώ ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι – «Φωτιά» και τα οπωροκηπευτικά
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442