«Όχι» Ολυμπιακού στην Ιντεπεντιέντε για τον Πάρντο
Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε για τον Φελίπε Πάρντο, γεγονός που σημαίνει ότι ο Μπέσκιν Χάσι δείχνει ξεκάθαρα πως υπολογίζει τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος επί Πάουλο Μπέντο βρισκόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δίνει δανεικό στην Ουγγρική βάσας τον 21χρονο επιθετικό Νίκο Βέργο.
O Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε για τον Φελίπε Πάρντο, γεγονός που σημαίνει ότι ο Μπέσκιν Χάσι δείχνει ξεκάθαρα πως υπολογίζει τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος επί Πάουλο Μπέντο βρισκόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δίνει δανεικό στην Ουγγρική βάσας τον 21χρονο επιθετικό Νίκο Βέργο. Ο νεαρός επιθετικός μετά τον δανεισμό του στην Έλτσε και το πέρασμά του από την β’ ομάδα της Ρεάλ, δεν θα συνεχίσει στην Ισπανία.
Για τον παίκτη εκδήλωσε ενδιαφέρον ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η απόφαση της διοίκησης είναι να συνεχίσει στην ουγγρική Βάσας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας