Πηγή έμπνευσης για την Σανάια Τουέιν ο γυμνός Μπραντ Πιτ
Αν και οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ και ειδικά οι γυμνές δεν εντυπωσίασαν την Σανάια Τουέιν, ωστόσο αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για ένα από τα τραγούδια της.
Αν και οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ και ειδικά οι γυμνές δεν εντυπωσίασαν την Σανάια Τουέιν, ωστόσο αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για ένα από τα τραγούδια της.
Όπως αποκάλυψε η ίδια την προηγούμενη εβδομάδα στο περιοδικό Billboard το τραγούδι της «That Don’t Impress Me Much», το 1997 το εμπνεύστηκε αφού προηγουμένως είχε δει τις γυμνές φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ στο Playgirl.
«Θέλετε να μάθετε την αλήθεια γι’ αυτήν την ιστορία; Δεν το έχω πει ποτέ έως τώρα. Θα την πω τώρα», δήλωσε στο περιοδικό η 51χρονη Τουέιν και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι είχα μία φίλη που με επισκέφτηκε γύρω στα Χριστούγεννα και φτιάχναμε κουλουράκια. Έγραφα το άλμπουμ μου τότε και υπήρξε ένα σκάνδαλο με τον Πιτ και τη Γκουίνεθ (Πάλτροου) και υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες του Πιτ στο περιοδικό. Κι αυτό είχε ξεσηκώσει μεγάλη οργή. Απλώς σκέφτηκα: Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνεται τόση αναστάτωση. Δεν με εντυπωσίασαν και πολύ και δεν καταλάβαινα γιατί όλη αυτή η αναστάτωση».
Οι εν λόγω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο τεύχους Αυγούστου του 1997 στο παλιό περιοδικό Playgirl – το οποίο 30 χρόνια αργότερα πωλείται στο Amazon για 30 δολάρια το τεύχος. Ο Πιτ, που τότε ήταν 33 χρόνων, προσέβαλε τη δημοσίευση των φωτογραφιών με αποτέλεσμα να ανακληθεί η κυκλοφορία του.
Έτσι, σύμφωνα με την Τουέιν δεν την εντυπωσίασε και τόσο το γυμνό σώμα του Πιτ, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.
«Βλέπουμε τους ανθρώπους γυμνούς κάθε μέρα. Αυτό σκέφτηκα. Δεν θα επέλεγα τον Μπραντ Πιτ. Αλλά αυτός ήταν ο συσχετισμός εκείνης της στιγμής και για τα πράγματα με τα οποία ασχολούμασταν και για ο,τιδήποτε. Φυσικά και θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε όμορφος άντρας», είπε η τραγουδίστρια της κάντρι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας