Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαθητές «τρυπώνουν» στα εργαστήρια του ΕΜΠ

Μαθητές «τρυπώνουν» στα εργαστήρια του ΕΜΠ

Στα άδυτα των εργαστηρίων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου θα «τρυπώσουν» μαθητές και μαθήτριες Γ' Γυμνασίου και Λυκείου. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 16:00 το Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου σε συνεργασία με το Mindspace –τον οργανισμό που ιδρύθηκε από φοιτητές και νεαρούς αποφοίτους του ΕΜΠ πραγματοποιεί επισκέψη στα εργαστήρια.

Στα άδυτα των εργαστηρίων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου θα «τρυπώσουν» μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου. Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου στις 16:00 το Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου σε συνεργασία με το Mindspace –τον οργανισμό που ιδρύθηκε από φοιτητές και νεαρούς αποφοίτους του ΕMΠ πραγματοποιεί επισκέψη στα εργαστήρια.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο Εργαστήριο Συστημικής Βιολογίας και Εμβιομηχανικής της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και του Εργαστηρίου Υψηλών Τάσεων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών. Επιπλέον θα επισκεφθούν τους χώρους όπου εργάζεται η Prom Racing NTUA FSAE Team καθώς και το Mindspace.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά τα εργαστήρια, θα πληροφορηθούν για το έργο τους, θα ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που ανοίγονται στους τομείς στους οποίους εξειδικεύεται το κάθε εργαστήριο και θα παρακινηθούν ώστε να προσανατολίσουν τις μελλοντικές σπουδές τους σε κάποιον από αυτούς τους τομείς.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επίσκεψης –που διαρκεί δύο ώρες– είναι ελεύθερη, αλλά απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 9469694.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024