«Πάνω από όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε» σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Πάνω από όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε» σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εύχεται «ελπίδα και αισιοδοξία» σε όλους και «ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας».
Ο κ. Μητσοτάκης κάνει αναφορά στις δυσκολίες που περνά η χώρα, με την εκτίμηση ότι «η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», και τονίζει ότι «η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει» και ότι η Ανάσταση της, περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας