Ο Ουέσλι Μάθιους ευστόχησε σε τρίποντο στα 11'' πριν από το τέλος, χαρίζοντας νίκη με 99-98 στους Ντάλας Μάβερικς επί των Σικάγο Μπουλς, μετά από ένα αγώνα θρίλερ. Με πρωταγωνιστή τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, που σημείωσε 36 πόντους, οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν εύκολα των Νετς στο Μπρούκλιν με 119-109 .
Ο Ουέσλι Μάθιους ευστόχησε σε τρίποντο στα 11” πριν από το τέλος, χαρίζοντας νίκη με 99-98 στους Ντάλας Μάβερικς επί των Σικάγο Μπουλς, μετά από ένα αγώνα θρίλερ. Το Σικάγο είχε την ευκαιρία για το buzzer beater της νίκης, αλλά το σουτ του Ντουέιν Ουέιντ δεν βρήκε στόχο.
Ο Μάθιους πέτυχε συνολικά 11 πόντους, πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ντάλας ήταν ο Χάρισον Μπαρνς (20 πόντοι). Για τους Μπουλς, ο Μπάτλερ σημείωσε 24 πόντους (12 ασίστ και 9 ριμπάουντ).
Εβαλε 40 πόντους, έκανε ένα ακόμα «ντριμπ νταμπλ» (12 ριμπάουντ και 10 ασίστ), αλλά ο Τζέιμς Χάρντεν δεν αποδείχθηκε αρκετός για να αποτρέψει την ήττα των Ρόκετς με 109-103 από τους Μαιάμι Χιτ.
Με πρωταγωνιστή τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, που σημείωσε 36 πόντους, οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν εύκολα των Νετς στο Μπρούκλιν με 119-109. Για τους Νετς που μετράνε ένδεκα συνεχόμενες ήττες, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 28 πόντους.
Συνοπτικά σε αγώνες για το ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.