Τρομερός ξανά ο «Giannis», «σκότωσε» τους Νικς στο φινάλε
Με ένα φοβερό buzzer beater ακριβώς με την λήξη του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαμόρφωσε τα δεδομένα του θριάμβου που πανηγύρισαν οι Μπακς επί των Νικς στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης με 105-104. Μην ξεχνάτε όμως, εμείς συνεχίζουμε να ψηφίζουμε για να στείλουμε τον «Greek Freak» στο φετινό All Star Game του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.
Με ένα φοβερό buzzer beater ακριβώς με την λήξη του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαμόρφωσε τα δεδομένα του θριάμβου που πανηγύρισαν οι Μπακς επί των Νικς στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης με 105-104.
Ο Ελληνας σούπερ σταρ, παίζοντας πλάτηΕγ τον αντίπαλό του, με ένα σουτ από το ύψος των ελευθέρων βολών ακριβώς την ώρα που τελείωνε ο χρόνος, χάρισε τη μεγάλη νίκη. Συνολικά σημείωσε 27 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Για την ομάδα της Νέας Υόρκης, που αγωνίστηκε χωρίς τον Πορζίνγκις, πρώτος σκόρερ ήταν ο Άντονι με 30 πόντους.
Μ ετά από έξι συνεχείς ήττες, οι Μαϊάμι Χιτ σηκώθηκαν πανηγυρίζοντας με 107-102 των Σακραμέντο Κινγκς μέσα στην Καλιφόρνια. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Tάιλερ Τζόνσον, που σημείωσε 23 πόντους.
Ο Κώστας Κουφός περιορίστηκε στους 6 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 βολές), πήρε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 1 λάθος σε 15 λεπτά συμμετοχής.
Οι 33 πόντοι του Ράσελ Γουέστμπρουκ, δεν αποδείχθηκαν αρκετοί στην Οκλαχόμα αφού γνώρισε την ήττα με 123-112 από τους Χόρνετς, που είχαν ηγέτη τον Μπατούμ (28 πόντοι), ενώ ούτε οι 31 πόντοι του ΛεΜπρον επέτρεψαν στο Κλίβελαντ να αποφύγει την ήττα με 106-94 από τους Μπουλς. Τζίμι Μπάτλερ και Ταζ Γκίμπσον οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Σικάγο με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.
Στεφ Κάρι (35 πόντοι) και Κέβιν Ντουράντ (30 πόντοι) σημείωσαν συνολικά 65 πόντους, οδηγώντας τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σε νίκη με 125-117 των Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς.
Στέλνουμε τον Γιάννη στο All Star Game
Μην ξεχνάτε όμως, εμείς συνεχίζουμε να ψηφίζουμε για να στείλουμε τον «Greek Freak» στο φετινό All Star Game του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.
Ο τρόπος ψήφου είναι πολύ εύκολος. Μέσα από οποιοδήποτε Social Media γράφουμε «Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE» και το κοινοποιούμε, ή το δημοσιεύουμε σαν σχόλιο (σ.σ μπορούμε μέχρι δέκα ψήφους την ημέρα, ανά διαδικτυακό λογαριασμό). Για όσους δεν χρησιμοποιούν τα Social Media υπάρχει δυνατότητα ψήφου καιεδώ.
Ο «Greek Freak» πρέπει να βρίσκεται στον μεγάλο αυτόν αγώνα, όχι γιατί είναι Έλληνας, αλλά γιατί τη σεζόν που διανύουμε έχει πάρει από το «χέρι» τους Μπακς, οδηγώντας τους σε εξαιρετική πορεία, μετρώντας 23,9 πόντους μέσο όρο 9,1 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ ανά αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία
- Το Trophy Tour έρχεται στον Πειραιά ενόψει του Betsson Super Cup
- Η μέρα που άλλαξαν τα πάντα: Σαν σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις Άλπεις
- Φεμινιστική απεργία
- Οι ελπίδες και τα χρήματα για να εντοπιστεί η πτήση MH370 – «Δεν το κάνουν για τα λεφτά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442