Μετά από ενά αγώνα θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση το Ρέθυμνο νίκησε 104-97 (κ.α. 89-89) τον Προμηθέα Πατρών. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Άρνολντ που πέτυχε 21 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Κράβιτς που έκανε νταμπλ νταμπλ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, Απο τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κίκι Κλαρκ με 27 πόντους.
Μετά από ενά αγώνα θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση το Ρέθυμνο νίκησε 104-97 (κ.α. 89-89) τον Προμηθέα Πατρών. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Άρνολντ που πέτυχε 21 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Κράβιτς που έκανε νταμπλ νταμπλ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, Απο τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κίκι Κλαρκ με 27 πόντους.
Ο Προμηθέας Πατρών με όπλο του ευστοχία του απο τα 6.75 (ξεκίνησε τον αγώνα με 4/4 τρ.) πήρε την πρωτοπορία στο σκορ (6-14 στο 3΄) και παρά τα συνεχομένα καλάθια του Άρνολντ για λογαριασμό των γηπεδούχων, κατάφερε να τελειώσει την πρώτη περίοδο στο +6 (23-29).
Οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 5-0 στα μισά της δεύτερης περίοδου ανέβασαν την διαφορά στους 12 (28-40 στο 15΄) για να πάνε τελικά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 7 πόντων (40-47).
Στο τρίτο δεκάλεπτο το Ρέθυμνο με μπροστάρηδες τους Γιαννόπουλο και Κράβιτς, άρχισε να «ροκανίζει» την διαφορά μειώνοντας στους 4 (50-54 στο 24΄). Στην συνέχεια και ενώ ο Προμηθέας είχε προβάδισμα 9 πόντων (52-61 στο 26΄) οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 12-2 πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 64-63 στο 29΄.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο το Ρέθυμνο κρατούσε την νίκη του στα χέρια του αφού 53 δευτερόλεπτα πριν την λήξη είχε προβάδισμα 5 πόντων, αλλά το τρίποντο του Γκίκα και στην συνέχεια το καλάθι του Κλαρκ έστειλαν τον αγώνα στην παράταση (89-89).
Στο έξτρα πεντάλεπτο το Ρέθυμνο με ένα σερί 9-0 μετέτρεψε το 91-93 σε 100-93 και ουσιαστικά «καθάρισε» τον αγώνα. Με το τελικό 104-97 η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη διατήρησε το αήττητο στην έδρα της. Τα δεκάλεπτα: 23-29, 40-47, 64-65, 89-89 κ.α., 104-97 παρ. Διαιτητές: Καρακατσούνης, Ψαριανός, Τσόνος Ρέθυμνο: Κώττας 3, Ραζής, Χριστοδούλου 8, Άρνολντ 21 (8ρ.), Φιτζπάτρικ 16 (8ρ.), Τάλτον 14 (9ασ.), Καμπερίδης 4, Ζαμπάς 1, Γιαννόπουλος 17, Κράβιτς 20 (10ρ.), Έντουαρντς.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας