Η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ δεν… πάνε Λευκό Οίκο
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον δεν θα τον ακολουθήσουν στην Ουάσινγκτον τον Ιανουάριο όταν αναλάβει επισήμως προεδρικά καθήκοντα. Θα παραμείνουν στον Πύργο Τραμπ στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν ώστε να συνεχίσει ο υιός Τραμπ τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον δεν θα τον ακολουθήσουν στην Ουάσινγκτον τον Ιανουάριο όταν αναλάβει επισήμως προεδρικά καθήκοντα. Θα παραμείνουν στον Πύργο Τραμπ στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν ώστε να συνεχίσει ο υιός Τραμπ τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Ερωτηθείς εάν ο ίδιος θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο (γιατί υπήρχαν αμφιβολίες ακόμη και γι’ αυτό) ο Τραμπ απάντησε καταφατικά. Όσο για την Μελάνια και τον Μπάρον, είπε: «Πολύ σύντομα, όταν τελειώσει το σχολείο».
«Είναι προφανώς περίπλοκο να αλλάξει σχολείο ο γιος τους, ηλικίας 10 ετών, στη μέση της σχολικής χρονιάς» είπε εν συνεχεία ο Τζέισον Μίλερ, διευθυντής επικοινωνίας του επιτελείου του Τραμπ, ενημερώνοντας τηλεφωνικά τους δημοσιογράφους. «Μια πιο επίσημη ανακοίνωση θα δοθεί στη δημοσιότητα αργότερα» προσέθεσε.
Το ζεύγος ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη, στο ρετιρέ του Πύργου Τραμπ, στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν. Ο Τραμπ δεν έχει διευκρινίσει πώς θα οργανώσει τη ζωή του μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσινγκτον μετά τις 20 Ιανουαρίου, όταν θα αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντά του.
Από το 1800 οι Αμερικανοί πρόεδροι ζουν και εργάζονται στον Λευκό Οίκο όμως συνήθως περνούν τις διακοπές και τα Σαββατοκύριακά τους αλλού. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος Τζορτζ Ου.Μπους πήγαινε πολύ συχνά στο ράντσο του, στο Κρόφορντ του Τέξας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442