O Ντιντιέ Ντρογκμπά ήταν και πάλι απών, από τον αγώνα της Μόντρεαλ Ιμπακτ με την Νιού Ίνγκλαντ. Ο Ιβοριανός επιθετικός αρνήθηκε να παίξει την περασμένη εβδομάδα, όταν έμαθε πως δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα εναντίον της Τορόντο, μια πράξη που είχε ως συνέπεια την επιβολή χρηματικού προστίμου από την Major League Soccer (MLS). Τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι το αδιέξοδο είχε διευθετηθεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά ο Ντρογκμπά δεν προπονήθηκε με την ομάδα και ο προπονητής του Μόντρεαλ , Μάουρο Μπιέλο, υποστήριξε ότι ο 38χρονος, πρώην επιθετικός της Τσέλσι, παραπονιόταν για ένα τραυματισμό στην πλάτη.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.