Άσχημα νέα από το Καμερούν. Ο Ριγκομπέρτ Σονγκ, ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και της Γαλατάσαραϊ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Οντζά και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Ο πρώην αρχηγός των «αδάμαστων λιονταριών» και τώρα προπονητής της εθνικής του Τσαντ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Γιαουντέ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.