Ο Αστέρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελευθερόπουλου
Και επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι από σήμερα ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε και συμφώνησε με το νεαρό τεχνικό για συνεργασία έως το τέλος της σεζόν, ανακοινώνοντας σήμερα την πρόσληψη του.
Και επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι από σήμερα ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε και συμφώνησε με το νεαρό τεχνικό για συνεργασία έως το τέλος της σεζόν, ανακοινώνοντας σήμερα την πρόσληψη του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ. Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.
Ο νέος μας τεχνικός θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A. Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Ο Χάβος «πλήρωσε» το απογοητευτικό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στο νέο πρωτάθλημα της Super League, καθώς οι Αρκάδες παραμένουν ουραγοί στην κατάταξη χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο 40χρονος Ελευθερόπουλος θα πιάσει άμεσα δουλειά στη νέα του ομάδα κι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.