Λέσβος: Χρυσαυγίτες «δείχνουν» τα τοπικά μέσα για την επίθεση κατά γυναικών
Μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Λέσβου, πίσω από την επίθεση κατά ομάδας γυναικών κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου που έγινε τη Δευτέρα στο νησί. Φωτογραφία που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο δείχνει ομάδα που συμμετείχε στο συλλαλητήριο για το κλείσιμο των προσφυγικών δομών να έχει περικυκλώσει και να προπηλακίζει εθελόντριες που απασχολούνται στην περίθαλψη των προσφύγων στην πόλη της Μυτιλήνης.
Μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Λέσβου, πίσω από την επίθεση κατά ομάδας γυναικών κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου που έγινε τη Δευτέρα στο νησί.
Φωτογραφία που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δείχνει ομάδα που συμμετείχε στο συλλαλητήριογια το κλείσιμο των προσφυγικών δομών να έχει περικυκλώσει και να προπηλακίζει εθελόντριες που απασχολούνται στην περίθαλψη των προσφύγων στην πόλη της Μυτιλήνης.
Μία από τις νεαρές γυναίκες που δέχθηκε την επίθεση, είναι γνωστή εθελόντρια που δραστηριοποιείται σε δομή φιλοξενίας στη Μυτιλήνη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όλο θέμα ερευνάται και από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης «δείχνουν» μέλη της Χρυσής Αυγής πίσω από την επίθεση. Η ομάδα των μελών της Χρυσής Αυγής είναι γνωστή στην κοινωνία της Μυτιλήνης από παλαιότερη δραστηριότητά της. Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι φωτογραφία τους πριν τρία χρόνια το Σεπτέμβριο του 2013 ως τάγμα εφόδου σε παρέμβασή τους στην περιοχή της Θέρμης. Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί τότε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης στη Λέσβο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: Τουλάχιστον 30.000 οι εκτοπισμένοι στον Λίβανο λόγω του πολέμου
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη από το Ντουμπάι o Γιασικεβίτσιους
- Το Ισραήλ χρησιμοποιεί φορτηγά πλοία στη διαδρομή Λεμεσός-Χάιφα για τον επαναπατρισμό γιατρών
- Δένουν κάβους τα πλοία την Πέμπτη, 5 Μαρτίου – 24ωρη απεργία από την ΠΝΟ
- Παναθηναϊκός: Ελληνικό ντουέτο με Τσάπρα και Τσαντίλα
- Streaming-μαμούθ: Paramount+ και HBO Max ενώνονται σε μία πλατφόρμα μετά το mega-deal των 110 δισ.
- Φινλανδία και Βέλγιο τάσσονται υπέρ του μαροκινού σχεδίου αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442