Ο Νικ Κύργιος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες, τον Αύγουστο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, δηλώνοντας πως η στάση της Ολυμπιακής επιτροπής της Αυστραλίας απέναντί του, τον ανάγκασε να πάρει τη δύσκολη απόφαση και να αποσύρει το όνομά του από τους αγώνες. Ο 21χρονος Αυστραλός, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ελλάδα και από τη Μαλαισία, υποστήριξε πως τον τελευταίο μήνα η συμπεριφορά της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας του ήταν πολύ άσχημη προς το πρόσωπό του και αποφάσισε να μην λάβει μέρος στους αγώνες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.