Ομόφωνη απόφαση πάρθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ σχετικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ από εδώ και πέρα. Έτσι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο που αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/5), ενώ η 3η αγωνιστική θα γίνει τη Δευτέρα (23/5).
Συμφωνία προέκυψε στο σημερινό Δ.Σ. για το πρόγραμμα των πλέι οφ, που διαταράχθηκε λόγω του ορισμού διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας την Τρίτη 17 Μαΐου, δηλαδή αύριο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το σημερινό Δ.Σ., ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση, η οποία έγινε δεκτή από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στα πλέι οφ και η οποία προβλέπει ότι το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος, που ήταν προγραμματισμένο για χθες αλλά αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου (20:30).
Συνακόλουθα, οι συναντήσεις της 3ης αγωνιστικής που θα γίνονταν την προσεχή Τετάρτη αναβάλλονται όλες, προκειμένου να διεξαχθούν τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ενώ η 4η, 5η και 6η ημέρα του μίνι πρωταθλήματος θα τελεστεί την Πέμπτη 26/5, την Κυριακή 29/5 και την Τρίτη 31/5.
Όπως προβλέφθηκε, αν τεθεί θέμα αποδέσμευσης των διεθνών πριν τις 31 Μαΐου οι τέσσερις ομάδες θα συναντηθούν ξανά, προκειμένου να αποφασίσουν για την τελευταία αγωνιστική. Σημειώνεται ότι από το Δ.Σ. απουσίασαν οι ΠΑΕ οι Πανθρακικός, Καλλονή, Ηρακλής, Βέροια και Πλατανιάς.
Λίγη ώρα αργότερα, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τα πλέι οφ
Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 99-77 της Δανίας στο «Ιβανώφειο» έκανε το 2/2 στην Θεσσαλονίκη και πήρε την πρόκριση για την Β’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2027.
LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας