Στην 5η θέση Αρβανίτη / Καραγκούνη στο παγκόσμιο Open της Αττάλειας
Όπως στο Σότσι έτσι και στο Open της Αττάλειας η εντυπωσιακή πορεία των Βίκυς Αρβανίτη, Πένυς Καραγκούνη σταμάτησε στα προημιτελικά. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ηττήθηκαν από το νούμερο 1 του ταμπλό της διοργάνωσης, τις Γερμανίδες Λούντβιχ/Βάλκενχορστ με 2-0 (21-18, 21-19), ύστερα από ανταγωνιστική εμφάνιση.
Όπως στο Σότσι έτσι και στο Open της Αττάλειας η εντυπωσιακή πορεία των Βίκυς Αρβανίτη, Πένυς Καραγκούνη σταμάτησε στα προημιτελικά. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ηττήθηκαν από το νούμερο 1 του ταμπλό της διοργάνωσης, τις Γερμανίδες Λούντβιχ/Βάλκενχορστ με 2-0 (21-18, 21-19), ύστερα από ανταγωνιστική εμφάνιση.
«Κάναμε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αλλά κι η αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατή ομάδα και το έδειξε. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας και σ’ αυτό το τουρνουά γιατί εξακολουθούμε να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και κυρίως δείχνουμε ότι έχουμε αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση μας» σχολίασε ο τεχνικός της Εθνικής, Κώστας Ποθητάκης.
Η ελληνική ομάδα την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό, που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία, ενώ αμέσως ύστερα θα λάβει μέρος στο τουρνουά της CEV, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Άγκυρα.
Πρώτοι στον όμιλό τους οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης
Ύστερα από τέσσερις νίκες, όλες στο τάι μπρέικ (δύο στα προκριματικά και δύο στον όμιλο), οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης πήραν την πρώτη… ξεκούραστη νίκη στο Open της Αττάλειας.
Οι Νορβηγοί Κβάμσνταλ/Σέρουμ δεν αγωνίστηκαν, λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα η Εθνική Ανδρών να κάνει το «3Χ3» στον όμιλό της, να κατακτήσει την πρώτη θέση και συνακόλουθα να πάρει το «εισιτήριο» για το β’ γύρο των νοκ άουτ αγώνων εξασφαλίζοντας μονοψήφια θέση στην κατάταξη, ενώ περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο της.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.