Χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων
Ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ η ζημιά που υπέστησαν οι θιγόμενες εταιρείες εμπορίας ένδυσης, από τα απομιμητικά προϊόντα που κατείχε και διακινούσε 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Σε έλεγχο που έκανε τη Μεγάλη Τρίτη η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στην επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων που διατηρεί στην Πετρούπολη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα ένδυσης μεγάλων επώνυμων εταιρειών του εξωτερικού.
Ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ η ζημιά που υπέστησαν οι θιγόμενες εταιρείες εμπορίας ένδυσης, από τα απομιμητικά προϊόντα που κατείχε και διακινούσε 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη.
Σε έλεγχο που έκανε τη Μεγάλη Τρίτη η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στην επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων που διατηρεί στην Πετρούπολη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων ένδυσης μεγάλων επώνυμων εταιρειών του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, καταμετρήθηκαν συνολικά 24.342 ρούχα (19.231 μπλούζες, 359 πουκάμισα, 4.683 παντελόνια και 69 μπουφάν), που καταστράφηκαν με μέριμνα του τοπικού Δήμου.
Κατασχέθηκαν, επίσης, δύο κάμερες που λειτουργούσαν εξωτερικά της επιχείρησης και ήταν συνδεδεμένες με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρισκόταν στον εσωτερικό της.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ο 47χρονος οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- ΠΟΥ: Μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ για τις επιθέσεις με στόχο εγκαταστάσεις υγείας στο Ιράν
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
- Ακατάλληλο μέχρι νεωτέρας για πόση το νερό της Λιβαδειάς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
- Μπορεί να προσποιηθεί κανείς ότι είναι πλούσιος;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442