Η ΕΚΤ μείωσε το όριο του ELA για τις ελληνικές τράπεζες
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT) μείωσε κατά 0,5 δισ. ευρώ το όριο παροχής έκτακτης ρευστότητας μέσω του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες στα 69,4 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ).
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT) μείωσε κατά 0,5 δισ. ευρώ το όριο παροχής έκτακτης ρευστότητας μέσω του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες στα 69,4 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ).
«Η μείωση του ανώτατου ορίου κατά 0,5 δισ. ευρώ αντανακλά τη βελτίωση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, στο πλαίσιο της υποχώρησης της αβεβαιότητας και της σταθεροποίησης των ροών καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα» ανέφερε η ΤτΕ, σύμφωνα με το Reuters.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας