Έκδοση στην Γαλλία για τον εγκέφαλο των επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντεσλάμ
Ο συλληφθείς ως «εγκέφαλος» των επιθέσεων στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου Σαλάχ Αμπντεσλάμ αναμένεται να εκδοθεί στη Γαλλία, όπως αποφάσισε βελγικό δικαστήριο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να ήταν ένας καμικάζι στο Stade de France, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.
Ο συλληφθείς ως «εγκέφαλος» των επιθέσεων στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου Σαλάχ Αμπντεσλάμ αναμένεται να εκδοθεί στη Γαλλία, όπως αποφάσισε βελγικό δικαστήριο.
Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, ο Αμπντεσλάμ δεν γνώριζε για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
Σχετικά άρθρα:
- Οι βελγικές Αρχές ταυτοποίησαν «συνεργό» του Αμπντεσλάμ
- Ο Αμπντεσλάμ ενδέχεται να σχεδίαζε νέες επιθέσεις από τις Βρυξέλλες
- Ο Αμπντεσλάμ θα ήταν καμικάζι στο Παρίσι, «έκανε πίσω» την ύστατη στιγμή
Ο βέλγος υπουργός Εξωτερικών είχε πει την Κυριακή ότι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ ενδέχεται να σχεδίαζε νέες επιθέσεις έχοντας ως βάση τις Βρυξέλλες, όπου διέθετε οπλοστάσιο και δίκτυο συνεργατών.
Ο Αμπντεσλάμ έχει δηλώσει επίσης ότι επρόκειτο να ήταν ένας καμικάζι στο Stade de France, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ταξίδεψε δύο φορές στη Βουδαπέστη με νοικιασμένο αυτοκίνητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442