
Συνεργάτης του Τραμπ κατηγορείται για επίθεση σε ρεπόρτερ σε εκδήλωση
Για λάθος λόγους βρίσκεται, ενδεχομένως πρόσκαιρα, στο προσκήνιο της προεκλογικής μάχης στις ΗΠΑ ο διευθυντής της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, που συνελήφθη μετά από μήνυση για βιαιοπραγία επειδή φέρεται να επιτέθηκε σε ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Ο ίδιος ο Τραμπ τον υποστηρίζει, εκτιμώντας πως κίνητρό του ήταν μόνο να τον προστατεύσει.
Για λάθος λόγους βρίσκεται, ενδεχομένως πρόσκαιρα, στο προσκήνιο της προεκλογικής μάχης στις ΗΠΑ ο διευθυντής της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, που συνελήφθη μετά από μήνυση για βιαιοπραγία επειδή φέρεται να επιτέθηκε σε ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
Ο ίδιος ο Τραμπ τον υποστηρίζει, εκτιμώντας πως κίνητρό του ήταν μόνο να τον προστατεύσει.
Στο επίκεντρο της επίθεσης έχει βρεθεί ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι του επιτελείου του Τραμπ, ο οποίος άρπαξε την ρεπόρτερ του Breitbart Μισέλ Φιλντς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Τραμπ στην Φλόριντα, στις 8 Μαρτίου.
Ο Λεβαντόφκσι συνελήφθη στη Φλόριντα και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες του χώρου στον οποίο σημειώθηκε το περιστατικό. Στα πλάνα, ο άνδρας φαίνεται να πιάνει βίαια από το μπράτσο την ρεπόρτερ, η οποία υποστήριξε ότι «παραλίγο να την ρίξει στο έδαφος».
Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι σε βαθμό πλημμελήματος.
O Tραμπ τάχθηκε στο πλευρό του Λεβαντόφσκι και είπε ότι θα τον κρατήσει στο επιτελείο του. «Το εύκολο θα ήταν να τον τελειώσω, να καταστρέψω τη ζωή του και την οικογένειά του και να πω «απολύεσαι» (You’ re Fired)» είπε -σε μία προφανή αναφορά της φράσης-σήμα κατατεθέν του Τραμπ τότε που ήταν παρουσιαστής του ριάλιτι Apprentice.
Σε αρχικό του tweet, ο Tραμπ ανέφερε ότι «είδε τα πλάνα, δεν υπάρχει τίποτα» ενώ σε συνέντευξή του στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συνεργάτης του προσπαθούσε να τον προστατεύσει, λέγοντας ότι η ρεπόρτερ κρατούσε στιλό -αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Λεβαντόφσκι μπορεί να το πέρασε ενδεχομένως για μαχαίρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442