Το Facebook ενεργοποιεί την επιλογή «Safety Check» για τις Βρυξέλλες
Σε ενεργοποίηση της επιλογής «Safety Check» που επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν ότι είναι ασφαλείς προχώρησε το Facebook για τις Βρυξέλλες, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε αεροδρόμιο και μετρό. Το συγκεκριμένο εργαλείο είχε ενεργοποιηθεί και στην περίπτωση των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Οι επικοινωνίες στις Βρυξέλλες πραγματοποιούνται με δυσκολία, ενώ οι αρχές απηύθυναν έκκληση να μην χρησιμοποιούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε ενεργοποίηση της επιλογής «Safety Check» που επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν ότι είναι ασφαλείς προχώρησε το Facebook για τις Βρυξέλλες, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε αεροδρόμιο και μετρό.
Το συγκεκριμένο εργαλείο είχε ενεργοποιηθεί και στην περίπτωση των τρομοκρατικών επιθέσεων που είχαν συγκλονίσει το Παρίσι.
Οι επικοινωνίες στις Βρυξέλλες μετά τις αιματηρές επιθέσεις πραγματοποιούνται με δυσκολία, ενώ οι αρχές απηύθυναν έκκληση να μην χρησιμοποιούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις συνεχείς επικοινωνίες και τη χρήση του Διαδικτύου, ώστε να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο, κάτι που θα παρεμποδίσει τις εν εξελίξει έρευνες των αρχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η… μισή Euroleague ενδιαφέρεται για τον Παγιόλα – Ποια ομάδα είναι φαβορί…»
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τα ΗΑΕ είναι διατεθειμένα να μετάσχουν σε διεθνή ομάδα για το άνοιγμα στα στενά του Ορμούζ
- Γιατί η γάτα αγαπά το «κρατς» που κάνει η ξηρά τροφή της, όταν την τρώει; – Οι αιτίες
- Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει πως αυτόνομα σκάφη-drone των ΗΠΑ επιχειρούν στo Στενό του Ορμούζ
- Josephine: «Με τον Νίνο υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» – Τι λέει για την επανασύνδεση
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο
- Ψάχνεται για Έλληνες ο Παναθηναϊκός – Σενάριο για τον Παπαγιάννη
- Λέσβος: Αναπτυξιακή αγωνία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442