Η Mercedes-Benz εύχεται χρόνια πολλά στην BMW και… κερνάει τους υπαλλήλους της
Η Mercedes-Benz αποφάσισε να ευχηθεί για τα 100ά γενέθλια της BMW προσκαλώντας τους υπαλλήλους της βαυαρικής φίρμας σε μια δωρεάν ξενάγηση μετά γεύματος, στην «ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας» από το Mercedes-Benz Μuseum.
Σε μια ιπποτική κίνηση με περιπαικτική ωστόσο διάθεση και αυξημένη δόση marketing, η Mercedes-Benz αποφάσισε να ευχηθεί χρόνια πολλά και «Ακόμα 100 χρόνια ανταγωνισμού» στην BMW που στις 7 Μαρτίου γιόρτασε τα 100 της χρόνια, προσκαλώντας τους υπαλλήλους της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε μια “free of charge” ξενάγηση μετά γεύματος στο Mercedes-Benz Μuseum.
Για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση όπου το Mercedes-Benz Museum συγχαίρει τους Βαυαρούς για την επέτειό τους: «από τις 8-13 Μαρτίου 2016, οι υπάλληλοι της Bayerische Motorenwerke (ΒΜW) θα μπορούν να επισκεφτούν δωρεάν το μουσείο μας στη Στουτγάρδη. Εκείνοι που θα χρησιμοποιήσουν ένα μοντέλο BMW για να έρθουν, θα έχουν την ευκαιρία να παρκάρουν σε περίοπτη θέση στην είσοδο του μουσείου. Επιπλέον οι πρώτοι 50 υπάλληλοι της BMW που θα ολοκληρώσουν την ξενάγηση στα 130 χρόνια ιστορίας μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν μια σουαβική σπεσιαλιτέ, προσφορά του εστιατορίου μας».
Στην ευχετήρια ανακοίνωση-πρόσκλησή της, η Mercedes-Benz δεν παραλείπει να αναφερθεί στη συμβολή του βαυαρού ανταγωνιστή της στην παγκόσμια φήμη και την καθιέρωση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας εν συνόλω, αναγνωρίζοντας ότι η BMW αποτελεί μία από τις «ιστορικές φίρμες που ιδρύθηκαν στην αυγή της αυτοκινητοβιομηχανίας, στις 7 Μαρτίου 1916», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Ωστόσο όπως σημειώνει η Mercedes-Benz κλείνοντας την ευχετήρια ανακοίνωσή της και προσδιορίζοντας την απόσταση… Στουτγάρδης και Μονάχου «30 χρόνια πριν, το 1886, οι Carl Benz και Gottlieb Daimler είχαν ανακαλύψει το αυτοκίνητο ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Δέκα μόλις χρόνια αργότερα, το 1896, θα γεννηθεί η Daimler-Benz AG από τη συνεργασία των Benz & Cie και Daimler-Motoren-Gesellschaft».
auto.in.gr
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442