Ο Κόντε πολύ κοντά στην Τσέλσι
Ο Αντόνιο Κόντε θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας φέρεται να επικράτησε των Σιμεόνε, Αλέγκρι και Πελεγκρίνι.
Ο Αντόνιο Κόντε θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας φέρεται να επικράτησε των Σιμεόνε, Αλέγκρι και Πελεγκρίνι.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς του δίνει συμβόλαιο 18 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια, ενώ Daily Mail αποκαλύπτει τους παίκτες που έχει ζητήσει ο Κόντε και είναι οι Πολ Πογκμπά, Μάουρο Ικάρντι και Ρατζά Ναϊνγκολάν, όλοι τους από την Serie A.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442