Τρίτη ελληνική συμμετοχή στο WNBA με την Δημητράκου
Η Ζωή Δημητράκου θα γίνει η τρίτη Ελληνίδα, μετά τις Αναστασία Κωστάκη και Εβίνα Μάλτση, που θα αγωνιστεί στο WNBA. Η διεθνής φόργουορντ, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω της προσωπικής σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις Ουάσινγκτον Μιστίκς.
Η Ζωή Δημητράκου θα γίνει η τρίτη Ελληνίδα, μετά τις Αναστασία Κωστάκη και Εβίνα Μάλτση, που θα αγωνιστεί στο WNBA.
Η διεθνής φόργουορντ, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω της προσωπικής σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις Ουάσινγκτον Μίστικς.
Η Δημητράκου, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με την φανέλα της Αμπντουλάχ Γκιούλ Γιουνιβέρσιτι, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με την νέα ομάδα της τον Μάιο.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.