Μία πολύ καλή λύση για την αριστερή του πτέρυγα, έχει πλέον ο Πλατανιάς, με την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου. Ο 23χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και λίγο αργότερα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πλατανιά που με εμπιστεύθηκαν. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Από τις 24/2 στο Λεβερκούζεν ακολούθησαν για τον Ολυμπιακό 5 ματς, με ένα πρόγραμμα ουσιαστικά ενός αγώνα κάθε εβδομάδα, και όμως αυτό όπως φαίνεται δεν λειτούργησε ευεργετικά όπως θα περίμενε κανείς.
Η Ιταλία θα επιστρέψει στο γήπεδο για δύο φιλικά τον Ιούνιο, το ένα με την Εθνική Ελλάδας και το άλλο με το Λουξεμβούργο, ενώ στον πάγκο των Ατζούρι θα κάθεται ο Σίλβιο Μπαλντίνι, προπονητής της U21.
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ και απάντησε και στις αιχμές του Άλβαρο Αρμπελόα περί εύνοιας των Καταλανών στη La Liga.