Μία πολύ καλή λύση για την αριστερή του πτέρυγα, έχει πλέον ο Πλατανιάς, με την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου. Ο 23χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και λίγο αργότερα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πλατανιά που με εμπιστεύθηκαν. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.