Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες την ΠΑΕ Καλλονή, καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη. Λίγο μετά το τέλος του εχθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-2) ο νεαρός Ελληνας τεχνικός, έθεσε εαυτόν στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου ν΄αλλάξει κάτι προς όφελος της ομάδας που βρίσκεται στην «βαθμολογική ουρά» της Super League.
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες την ΠΑΕ Καλλονή, καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη.
Λίγο μετά το τέλος του εχθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-2) ο νεαρός Ελληνας τεχνικός, έθεσε εαυτόν στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου ν΄αλλάξει κάτι προς όφελος της ομάδας που βρίσκεται στην «βαθμολογική ουρά» της Super League. Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας αυτά τα τρία χρόνια, τόσο από τη θέση του προπονητή όσο και από εκείνη του συνεργάτη προπονητή. Ο Θαλής είναι «κύτταρο» της Καλλονής μας, ένας δικός μας άνθρωπος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας