O «αυτοκράτορας» Αρης έβαλε τέλος στο αήττητο της «βασίλισσας» ΑΕΚ
Ο Άρης έδωσε τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα «αλώνοντας» το ΟΑΚΑ με το τελικό 83-74, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.
Οι Θεσσαλονικείς «αιχμαλώτισαν» την Ένωση στην τρίτη περίοδο και έφτασαν απρόσκοπτα στην 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος των νικητών ο Ουάιτ με 20 πόντους, ενώ από την ΑΕΚ προσπάθησε ο Κάρτερ με 13.
Ο Άρης έδωσε τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα «αλώνοντας» το ΟΑΚΑ με το τελικό 83-74, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Οι Θεσσαλονικείς «αιχμαλώτισαν» την Ένωση στην τρίτη περίοδο και έφτασαν απρόσκοπτα στην 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος των νικητών ο Ουάιτ με 20 πόντους, ενώ από την ΑΕΚ προσπάθησε ο Κάρτερ με 13.
Ένα αμυντικό και επιθετικό «ξέσπασμα» του Άρη στην τρίτη περίοδο ήταν αρκετό, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να επιβάλουν το ρυθμό τους και να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βασίστηκε σε ένα επιμέρους σκορ 14-4, με το οποίο ξέφυγε με +15 πόντους (40-55). Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι και στο 29΄ εκτόξευσαν τη διαφορά στους +20 πόντους (48-68), μπαίνοντας πρόωρα σε τροχιά νίκης. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να φτάσουν άνετα στη νίκη με 83-74.