Πέμπτος Ιντιάνα Τζόουνς; Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν το αποκλείει
Η καριέρα του Χάρισον Φορντ φαίνεται να γνωρίζει άνθηση, με τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Star Wars: The Force Awakens. Κι ενώ ο Φορντ φορά ξανά τη στολή του θρυλικού Χαν Σόλο, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θέλει ο ηθοποιός να φορέσει το κοστούμι ενός ακόμα εικονικού ρόλου: αυτό του Ιντιάνα Τζόουνς.
Η καριέρα του Χάρισον Φορντ φαίνεται να γνωρίζει άνθηση, με τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Star Wars: The Force Awakens. Κι ενώ ο Φορντ φορά ξανά τη στολή του θρυλικού Χαν Σόλο, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θέλει ο ηθοποιός να φορέσει το κοστούμι ενός ακόμα εικονικού ρόλου: αυτό του Ιντιάνα Τζόουνς.
Σε μήνυμά του προς τον Φορντ στα βραβεία της βρετανικής Ακαδημίας Britannia στο Μπέβερλι Χιλς, όπου ο ηθοποιός παρέλαβε τιμητικό βραβείο, ο Σπίλμπεργκ απευθυνόμενος στον ηθοποιό, είπε: «Ανυπομονώ να εργαστώ μαζί σου στο Indiana Jones 5. Αυτό δεν είναι ανακοίνωση, είναι απλά ο διακαής πόθος μου».
Από την πλευρά του, ο Φορντ δεν απάντησε στον αμερικάνο σκηνοθέτη.
Αντί γι’ αυτό είπε ότι δεν ετοίμασε τίποτα να πει και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε βίντεο αφιέρωμα στον ίδιο.
Το θερμότερο βέβαια χειροκρότημα της βραδιάς απέσπασε η Μέριλ Στριπ, η οποία επίσης έλαβε τιμητικό βραβείο.
«Αισθάνομαι τιμή που λαμβάνω αυτό το βραβείο που δίνεται σε μία διακεκριμένη ομάδα ανδρών και… ανδρών, εδώ και έναν αιώνα» είπε καταχειροκροτούμενη. Η Στρίπ, η οποία επέλεξε ανδρόγυνο look πρόσθεσε: «Φόρεσα τα κατάλληλα ρούχα, έτσι δεν είναι;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε πάρκο – Τον εντόπισε περαστικός
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442