
Παραδόθηκε στον εισαγγελέα ο καταζητούμενος Παναγιώτης Ασπιώτης
Παραδόθηκε και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο Παναγιώτης Ασπιώτης, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Παραδόθηκε και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο Παναγιώτης Ασπιώτης, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 37χρονος εμφανίστηκε αυθορμήτως στην έδρα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική έπειτα από εισαγγελική παραγγελία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στον 23ο ανακριτή, ο οποίος είχε εκδώσει το ένταλμα.
Εις βάρος του Παναγιώτη Ασπιώτη εκκρεμούσε ένταλμα από τον Μάρτιο του 2013 που τον συνέδεε με όπλα που είχαν βρεθεί σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή των Εξαρχείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
- Κούβα: Η Ρωσία θα στείλει πετρέλαιο για «ανθρωπιστικούς λόγους»
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442