«Έγιναν δύο προτάσεις την τελευταία ημέρα», αποκάλυψε ο Μπεργκ
Δύο προτάσεις κατατέθηκαν στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπως παραδέχθηκε ο Σουηδός στράικερ των «πρασίνων» με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας του. Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» απέφυγε να μιλήσει με ονόματα, ωστόσο, επισήμανε ότι η διοίκηση απάντησε αρνητικά και στις δύο περιπτώσεις, διευκρινίζοντας ότι για να αλλάξει φανέλα θα πρέπει η πρόταση που θα γίνει στην αθηναϊκή ΠΑΕ να είναι τέτοια που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.
Δύο προτάσεις κατατέθηκαν στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπως παραδέχθηκε ο Σουηδός στράικερ των «πρασίνων» με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας του.
Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» απέφυγε να μιλήσει με ονόματα, ωστόσο, επισήμανε ότι η διοίκηση απάντησε αρνητικά και στις δύο περιπτώσεις, διευκρινίζοντας ότι για να αλλάξει φανέλα θα πρέπει η πρόταση που θα γίνει στην αθηναϊκή ΠΑΕ να είναι τέτοια που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.
«Για μένα δεν υπήρχε επιλογή, καθώς ο σύλλογος απάντησε αρνητικά και στις δύο προτάσεις που έγιναν την τελευταία ημέρα», τόνισε ο Μπεργκ στην «Aftonbladet» και συνέχισε: «Το μόνο που με απασχολεί είναι να συνεχίσω και να κάνω μία ακόμη καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό», ενώ αναφερόμενος στον πρόωρο αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Καμπάλα, είπε: «Ήταν απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στο Europa League, αλλά έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να αποχωρήσει από το τριφύλλι διευκρίνισε: «Έχω πει πολλές φορές ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθει τέτοια πρόταση, που δεν θα μπορέσω να αρνηθώ ούτε εγώ, ούτε ο σύλλογος.»
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας