Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθεί την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA προκειμένου να επιθεωρήσει και στη συνέχεια να δώσει έγκριση για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει το «εμπόδιο» της Μπριζ. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποφασίσουν μέχρι πια φάση της διοργάνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθεί την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA προκειμένου να επιθεωρήσει και στη συνέχεια να δώσει έγκριση για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει το «εμπόδιο» της Μπριζ.
Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποφασίσουν μέχρι πια φάση της διοργάνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Το ίδιο κλιμάκιο θα επιθεωρήσει επίσης τη ΟΑΚΑ, το οποίο το «τριφύλλι» έχει δηλώσει σαν δεύτερη έδρα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.